Ny kund! Optimal Fastighetsförmedling

Ibland händer det att jag får vara med från start. Det gillar jag.

Optimal Fastighetsförmedling kontaktade mig och ville engagera mig i sin nya hemsida. Det är en helt ny mäklare som vill sticka ut genom att vara snäppet personligare än konkurrenterna.

Jag jobbar nu med företagets Tone-of-Voice och språkuniversum. Tonen är väldigt viktig i kommunikation och jag rekommenderar verkligen nya projekt att ta den frågan på allvar. Precis som med design resonerar den olika beroende på vem som skriver och vilka ord som används. 

Genom att spika några ord som gärna får användas och några ord som absolut inte får användas skapas ett språkuniversum. Det behövs egentligen inte så många ord på listan innan det blir tydligt vad avsändaren vill säga. Eftersom alla företag och produkter har något unikt är erfarenhet nyckeln till framgång här.

För Optimal Fastighetsförmedling skapade jag en vänlig, berättande ton som i lugn och ro, men med enkla ord, förklarar vad som gör företaget unikt. Texterna publiceras snart på den kommande hemsidan.